JM Rakennus Turku Oy
Esteetöntä Rakentamista
 
 

Esteettömyys rakentaminen

Esteettömyys rakentaminen on huolellisuutta vaativaa erikoisrakentamista. Olemme hankkineet yhteistyökumppaneiksemme alan parhaat materiaali- ja tarviketoimittajat. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisena palveluna kaikki esteettömyysraknetamiseen liittyvät palvelut. Olemme lanseeranneet Esteetön Elämä -konsepti:n palvelemaan yksityisasiakkaita sekä kuntia ja yrityksiä, jotka tarvitsevat erikoisosaamispalvelujamme.

 
 Uudisrakentaminen

Ammattitaitoisen henkilöstömme ja laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme toimia pääurakoitsijana pienissä ja keskisuurissa uudisrakennushankkeissa. Pystymme tarjoamaan palvelujamme rakennuslupavaiheen suunnittelusta loppusiivoukseen. Palveluihimme kuuluvat niin toimitila-, asunto- kuin vapaa-ajan kiinteistöjen rakennusurakointi.
 
 
 
 Korjausrakentaminen ja
Saneeraus
 
Korjausrakentamisessa olemme erikoistuneet home ja kosteusvaurioiden korjaamiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Mutta palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös peristeiset kiinteistö- ja toimitilasaneeraukset. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella jo pienistä viimeistelytöistä kokonaisvaltaisiin liiketila- tai asuntosaneerauksiin LVIS-tekniikkaa myöden.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
JM Rakennus Turku Oy | Saunamäentie 6, 20320 Turku | Puh. 044 027 0609 | etunimi.sukunimi@jmturku.com