JM Rakennus Turku Oy
Esteetöntä Rakentamista
 


   Koti      Yritys


 

JM Rakennus Turku Oy

JM Rakennus Turku Oy on kotimainen perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 2010  kahdesta erillisestä rakennusalan yrityksestä. Toinen on toiminut erilaisten saneeraustöiden parissa, toinen uudisrakennusmarkkinoilla. Tästä syystä nykyisellä yrityksellä on vahva osaaminen molemmilta osa-alueilta. 
 
Työllistämme 5 rakennusalan ammattilaista ja vuoden 2012 liikevaihtomme oli noin 0,5 miljoonaa euroa.
 
Erikoisalaamme on asuntojen ja kiinteistöjen esteetön rakennus ja saneeraus ja olemme lanseeranneet kesällä 2013 Esteetön Elämä -konseptin. 

Pystymme toimimaan pääurakoitsijana niin suurissa kuin pienissäkin saneeraus– ja uudisrakennuskohteissa. Laaja yhteistyöverkosto antaa meille mahdollisuuden olla hankkeessa mukana jo alkuvaiheen suunnittelusta aina loppusiivouksen järjestämiseen. Asiakaskuntaamme kuuluuvat yksityishenkilöt, yritykset sekä eri yhteisöt ja kunnat.
Yrityksemme pyrkii aina 100%:seen asiakastyytyväisyyteen sekä sovitussa aikataulussa pysymiseen, laadusta tinkimättä.

Laadun ja kustannuksien tarkkaan ja ajantasaiseen seuraamiseen käytämme juuri tähän tarkoitukseen kehitettyjä ohjelmia sekä menetelmiä. Lisäksi työntekijämme ovat aina luotettavia alan ammattilaisia. Myöskin työturvallisuus seuranta sekä oikeat työmenetelmät takaavat turvallisen sekä laadukkaan lopputuloksen.

Luotettavuus on avain asia tilaajan sekä urkoitsijan välillä projektin alkuvaiheista loppuun, jotta asetetut tavoitteet saavutetaan. Siksi pidämme yhteyttä tilaajaan tiiviisti projektin edetessä. Näin myös pystymme tekemään mahdolliset muutokset alkuperäisiin suunnitelmiin joustavasti ja luontevasti.


 
 
JM Rakennus Turku Oy | Saunamäentie 6, 20320 Turku | Puh. 044 027 0609 | etunimi.sukunimi@jmturku.com